Drømmer du dig til Japan, men ved ikke hvilke steder der er bedst? se med her!
Der er mange feriesteder i Japan. Her vil vi komme ind på de mest relevante til netop dig, og for at give dig et overblik over hvilke lækre feriesteder der er.

Mount Fuji Feriested i Japan

1. Tokyo – Feriested i Japan

Tokyo er verdens største by, med over 35+ millioner indbyggere. Byen er opdelt i flere store områder, som hver især er større end København.
Eksempelvis er der området Shibuya, som er enhver fashionfreak’s største drøm. Her vil du finde et utal af butikker der sælger de mest sjældne stykker tøj, som du kunne tænke dig. Dette er det oplagte sted at besøge, hvis du går op i tøj.

Dette er blot et eksempel på de mange bydele i Tokyo. Du kan derudover finde bydele som specialiserer sig inden for; Teknologi, Anime, og endda katecafeer. Tokyo er helt klart et af de mange oplagte feriesteder i Japan.

En gade i Kyoto

2. Kyoto – Feriested i Japan

Kyoto er den gamle hovedstad i Japan. Kyoto er en gammel version af Tokyo, hvor man virkelig kan få lov til at opleve en storby, som harmoniserer perfekt med sin gamle kultur. Du vil i Kyoto, finde et utal af templer og samtidig opleve en travl storby. Byen er ikke i en kæmpe udvikling, og det skyldes især at man fastholder de gamle områder, for at byen ikke mister sin autencitet. Kyoto anbefales som et af de feriesteder i Japan, som er for kulturturisten.

Byliv i Tokyo

3. Fuji – Feriested i Japan

Du kender helt sikkert til Mt. Fuji. Men vidste du godt at der er en by, som hedder Fuji. Her vil du finde en lille by, der kan charmere enhver turist til sig. Byen er omgrænset af den smukkeste natur, og du vil ikke have mere end 5 min. til den nærmeste skov. Dette er den japanske by du gerne vil til, hvis du gerne vil se det japanske land, hvor det ikke er stobyen.