Solens rige, men hvad er Japan det egentlig kendt for?
Landet der ligger øst for den vestlige verden som vi kender den, er kendt for mange ting. Japan er f.eks. kendt som et af de lande som er mest teknologisk udviklede. Derudfra kender mange til fænomener som robothotellet i Kyoto, hvor personalet består af robotdinosaurer. Eller deres revolutionerende måde at servere sushi på, hvor

man bestiller på et samlebånd

og derefter bliver maden skudt ud til dig.

Japan om natten

1.Kultur

Japan er også kendt for sin store kultur, selv i verdens største by, Tokyo, vil man overalt se gamle templer og flotte skulpturer. Dette ses i bybilledet, trods byen mest er kendt for sine store højhuse og travle gader. Dette blandet med den teknologiske udvikling i Japan, viser et land som man ikke ser andre steder i verden. Landet er simpelthen en kontrast til sin gamle historie og kultur, og det vises uanset hvor man befinder sig.

2. Manga og Anime

Japan er også kendt for sine tegneserier og tegnefilm, bedre kendt som manga og anime. Af disse kender du måske Pokémon eller Dragonball. Men faktisk findes der et utal af tegneserier og film som er en stor del af den japanske populærkultur. Japanere elsker at klæde sig ud og dykke ned i universer hvor de kan klæde sig ud som deres yndlingskarakter.

3. Maden

Man kan ikke komme uden om mad, når man snakker om Japan. Du kender sikkert til Sushi og Ramen, men for mange er Japan et kulinarisk højsæde, hvor de bedste kokke er udlært. Sushien, som er en luksusspise i vesten, er et meget ordinært måltid i Japan. Derudover producerer Japan også verdens bedste oksekød, kendt som kobe-kød. Dette er også et verdenskendt fænomen, hvor gastronomer og kokke, betaler flere tusinder af kroner, bare for et enkelt kilo af denne højkvalitets-vare.

Vi håber dette besvarer spørgsmålet: ”Hvad er Japan kendt for?”
Hvis ikke, så kan du kan læse mere om Japan i mine rejseguides om Japan.