Opskrifter

Japan er kendt for sit autentiske køkken, umamismag, og mange variationer. Du kender helt sikkert til Sushi og Ramen, men vidste du godt at Japan har meget mere at byde på? I Japan er der over 500 forskellige varianter af Ramen supper, alt afhængig af hvilket område du kommer fra. I Norden er det f.eks. den meget kraftige løgsmag du vil opleve, men den mere spicy variation er at finde i syden. De mange forskellige slags supper, gør at man ofte vil kunne se forskel i de japanske opskrifters oprindelse.

Sushi er fobundet med en dyr restaurant, og en masse chilimayo. Men i Japan er det fisk med ris, og måske dyppet i Soya. for at du selv kan opleve den autentiske oplevelse, så anbefaler jeg at du læser min sushiguide, og de 3 gode råd til hvordan netop DU laver.

Sushi


Vores anbefalinger til de gode japanske opskrifter

Jeg anbefaler dig at læse de guides som er lavet her på siden. De vil hjælpe dig til at få en bedre forståelse af det japanske køkken. Samtidig kommer vi med gode råd til de enkelte opskrifter, og forslag til mere alternative opskrifter, som vil forbløffe dig. Der er også forslag til lækre desserter, og små snacks til den lille sult.

Du finde de lækreste forslag til opskrifter som er tilpasset til dig. Opskrifterne tager udgangspunkt i egne erfaringer, og efter undervisning på japansk kokkeskole. Derudover vil der være forklaringer af de mest populære råvarer, som de bruger i Japan. Der vil være alt fra meget kendte opskrifter, til mere ukendte retter der vil udvide din horisont. Da japanske opskrifter; kræver en del mere viden omkring de enkelte råvarer, så anbefaler vi at du læser det hele grundigt igennem.

Skriv endelig hvis du har forslag til den næste opskrift som du gerne vil se på siden. Vi sætter her på Stærkenudler en ære i at imødekomme dine ideer.

Læs F.eks. opslaget om 5 japanske opskrifter.