Pressemeddelse. 08-10-2020

Af Casper

Århus har altid været et kulinarisk hovedsæde i Jylland, her finder du billige franske bistroer, som vil udfordre dine smagsløg. Du kan finde 5+ forskellige burgersteder, der hver især giver dig den fedtede fornemmelse af en perfekt burger. Og sidst, men ikke mindst, så er Århus endelig begyndt at få øjnene op for asiatisk mad.

Århus har i mange år haft lækre restauranter, men med åbningen af en ny ramen-restaurant, så kan det være at Århus endelige skifter side.

1,2,5 eller 10. Vi her på www.stærkenudler.dk ved ikke hvor mange Sushi-restauranter der er i Århus længere, alle med deres unikke tag på hvordan god sushi smager.
Mange århusianere ser sushi som repræsentant for god japansk mad, men nu hvor Gaijianramen er ankommet, så vil mange af indbyggerne tænker sig om. Gaijinramen er nemlig en kulinarisk revolution, hvor man tager den traditionelle metode (guide til den her), og så laver et helt nyt twist på den.

Åbningen af en autentisk restaurant i Århus, kan være startskuddet på en japansk overtagelse i Århus.
Vi her på www.stærkenudler.dk håber da at mange århusianere har tænkt sig at spiser mere asiatisk, her er restauranten Kowloon også et god eksempel.

Hvis man er bosiddende i Århus, men ikke føler at man har mulighed for at tage ud og spise lækker mad. Så er der selvfølgelig flere alternativer, man kan f.eks. læse nogle af de lækre guides der er på www.stærkenudler.dk. Ellers kan man også tage ned til sin lokale nuddelpusher, og så købe en masse lækkerier. Her anbefales de koreanske Sam-yang eller nogle af de vietnamesiske pho’s. I hvert fald er vi glade for at se; hvordan det asiatiske køkken er ved at sætte sit fodfæste i Århus.

For flere gode restauranter i Århus, så besøg www.træningsnettet.dk for sunde restauranter i Århus by.

Summary
Article Name
Pressemeddelse
Description
Denne her pressemeddelelse lovpriser den århusianske befolkning.
Author
Publisher Name
www.stærkenudler.dk