Rejseguides

Din ultimative rejseguide til Japan

 

Rejseguide til Japan – Skal du til Japan, eller overvejer du det? læs med her!

Her vil du få inspiration til din næste rejse til Japan. du vil få guides til skiferier, og by-ferier i Japan. Samt en masse gode råd til hvordan netop DU skal forholde dig til rejsen. Rejseguides på siden vil indeholde lækre forslag til en super skiferie i Japan, hvor der bliver foreslået den en lækker lokation og lækker mad.

Vi har hos StærkeNudler, mange års erfaring med Japan og at rejse i Japan. Vi har derfor taget alle vores erfaringer, og komprimeret dem til en hjemmeside. Det eneste vi ønsker, er at dele budskabet om Japan.
Vores mange guides, har til formål at give inspiration  til din næste rejseforslag. 

 

Drømmer du om at opleve Tokyos hurtige storbyliv?så vil der komme en guide om hvilke destinationer der er de mest undervurdere i Tokyo, samt hvilke hoteller der er bedst til prisen. Vi vil altid gøre vores ypperste for at give dig en alternativ guide til de andre. Vores guides er dybdegående, med et twist. Du vil ikke få top 10 mest besøgte steder, men derimod vil du få forslag til den lille baggård med gammelt kunst. Du vil få forslag til de bedste restauranter, hvor de lokale japanere kommer.  Vores guides vil tage dig til det kolde nord, hvor du vil få de bedste lokale onsen. 

Det optimale vi kan gøre for dig, er at give dig inspiration til en anderledes ferie, hvor du vil få essensen af Japan. Vi vil gøre vores bedste for at undgå turistområder og kæderestauranter. Det eneste vi forventer af dig, er at du vil læse vores blogindslag, og give os forslag til hvordan VI forbedrer os. 

Vi håber du vil nyde vores indlæg, og kommer med forslag til fremtiden. 

Hilsen StærkeNudler-teamet

Japan by nigth