Drømmer du om pulversne, urørt terræn og ramen?

Japan er et af de mest besøgte steder i verden, men forbindes typisk med storbylivet, varme og en masse templer. Denne blogvil fortælle  dig om: Japan om vinteren.

Puddersne

Nord for hovedøen, ligger øen Hokkaido. Øen ligger lige overfor den sibiriske grænse, som hver vinter sender en enorm kulde over mod den nøgne ø. På øen findes der flere skiområder, men de mest kendte er Niseko, Rusutsu og Kiroro. Det gennemsnitlige snefald for disse områder er 11 meter, så det giver rig mulighed for at bade i pulversne og køre offpiste ski.

Skiløbet i Japan er ikke som man kender det fra Europa, der er ikke store grantræer og en masse mennesker. Derimod er det små træer og ingen mennesker. Dette giver den garvede skiløber mulighed for at sno sig mellem træerne og konstant puddersne i hovedet.

Det er muligt at stå på pister i Japan, sværhedsgraden er ikke den samme som Europa, så den egner sig fint til nybegyndere. Der er noget for alle niveauer af skiløb.

Én dag på ski i Japan

1.  Får noget lækkert japansk mad, det kunne være en omgang ris med fisk. Eller en lækker suppe at starte dagen ud på.

2. Fuld af god mad og motivation går du ud og er den første i liftkøen, da der ikke er samme kamp om lifterne som i Europa.

3. Du bruger hele dagen på at opleve naturen og stå på ski urørte steder.

4. Du slutter dagen af i en lækker onsen (spa) mens du glæder dig til endnu en dag.

Ski Niseko

At rejse i Japan, er ikke det samme som at opleve Japan. Skiløbet nordpå giver en mulighed for at lære mere om den japanske kultur og dermed opleve hvordan de japanske traditioner bliver holdt i live. Blandet med noget af det bedste skiløb i verden, så får man en fuldkommen oplevese af Japan. For flere guide tryk her

For mere information omkring at stå på ski i Japan tjek Skijapan